Call
+45 53 53 03 55
Contact
info@birgitteherskind.dk
Store info

MAN-FRE, 10:00 - 14:00

Directions

Kronprinsensgade 13, 4
1114 København K

Kronprinsensgade 13, 4
1114 København K

MAN-FRE, 10:00 - 14:00

Stop Self Shaming

En ny folkeundersøgelse af bl.a. Sundhedsstyrelsen viser, at knap hver fjerde unge kvinde døjer med et mentalt dårligt helbred. Det er desværre ikke en sjældenhed, at vi hører om unge mennesker og alt det de kæmper med og de triste resultater af dette. Men det er en sjældenhed, at der bliver gjort noget ved det.
Stop Self Shaming Birgitte Herskind

BIRGITTE HERSKIND X HEADSPACE  

Birgitte Herskind har indgået et samarbejde med organisationen Headspace, for at lave lidt larm omkring en sag, der står hendes hjerte meget nær.
Headspace er et initiativ, der sikrer en at snakke med for unge, der har problemer.

 

Jeg vil gerne være med til at gøre bare en lille forskel, hvis jeg kan. Flere går rundt med lavt selvværd og har det skidt, og det er især et problem for pigerne. Det ved jeg, for jeg har selv tre piger og en bonusdatter derhjemme,
siger Birgitte selv

 

Birgitte Herskind fik for nyligt øjnene op for problemets omfang, da hun så DR 3-programmet ‘De perfekte piger’. Hun håber på, at hun gennem samarbejdet med Headspace at skabe opmærksomhed om det voksende problem med pigers lave selvværd.  

Derfor har vi designet en T-shirt, der skal være med til at sætte fokus på den enormt negative indre dialog, flere unge piger har med sig selv.

Blusen er inspireret af vores signatur-T-shirt ‘Bee’ og har budskabet ”STOP SELF SHAMING” broderet på brystet. Ordet ”self” omkranses af et hjerte, som et symbol på, at vi skal passe på os selv.
I mærket i nakken står der “Be kind to yourself”, ligesom at vi har tilføjet et ekstra carelabel med teksten “I love myself 100%”.

KØB T-SHIRTEN HER

 

Budskabet er klart. Vi skal passe bedre på os selv og hinanden. Kære piger, nobody is perfect, så find jeres egen force og accepter, at I ikke er perfekte hele vejen rundt,
siger Birgitte

 
Stop Self Shaming

Massivt pres giver mistrivsel

Unge mennesker bliver underlagt et massivt pres hver eneste dag, fra samfundet, kammerater, idealer, samfundet osv. Derfor er det ikke underligt, at stadigt flere render rundt og har det rigtig skidt.

 

“Vi lever hurtigere, højere og mere effektivt end nogensinde før. Vi glemmer at stoppe op, mærke efter, lytte til naturen og se verden omkring os. Vores skyklapper og det pres, som samfundet pålægger os både i forbindelse med uddannelse, idealer og sundhed, gør os usikre og giver os ikke plads til at skabe det selvværd, vi alle burde have,” Birgitte Herskind

 

Selv tror vi ikke, at løsningen er at stoppe med at være effektive og leve hurtigt.

Men vi skal snakke om, hvordan vi bedst lever med og håndterer os selv i vores hverdag. Det er blandt andet sådan noget, Headspace kan tale med de unge om,” udtaler Birgitte

 

Headspace - på de unges præmisser

Headspace kan rådgive om alt fra hjertesorger over stress til selvmordstanker. Forældre kan også kontakte Headspace, hvis de føler, deres barn har problemer. Udover rådgivning via telefon og chat tilbyder Headspace også samtaler ansigt-til-ansigt rundt om i landet.

 

Hvordan hjælper vi Headspace?

Birgitte Herskind donerer ubeskåret alt overskud fra salg af hendes ”Stop self shaming” T-shirts til Headspace og er selv blevet frivillig hos organisationen med start i efteråret.

stop self shaming birgitte herskind headspace 

Man kan følge med på @birgitteherskindcph på Instagram og læs mere om Headspace på headspace.dk.

 

Kontakt: birgitte@birgitteherskind.dk