Al kundeservice administreres af CPH Fashionpool

Man-Fre, 9:00-16:00

Om Birgitte Herskind

Birgitte Herskind er skaberen af kollektionerne og kvinden bag tøjmærket ’Birgitte Herskind’. Mærket blev skabt i 2013 og holder i dag til i et kreativt designstudie i hjertet af det pulserende København.
 
København har altid været Birgitte Herskinds base og kilden til inspiration for hendes detaljerige og farvefulde designs. Her lever hun sin drøm om at skabe kvalitetstøj til kvinder i udsøgte materialer, der balancerer det klassiske med det cool. Hun er kendt for sine minimalistiske og monokrome silhuetter i nytænkende print i en stil der formår at kombinere det klassiske med det moderne - det elegante og eksklusive med det rå, i designs der altid er både klædelige, ’wearable’ og i høj kvalitet.
For Birgitte Herskind er kvalitet af højeste prioritet, hun brænder for smukke italienske metervarer, højere kvalitet og kortere leveringstid, hvorfor hun producerer størstedelen af sine designs i Europa.

 

Med stilsikker æstetik begyndte Birgitte Herskinds rejse i modeverdenen i en alder af 16 år, hvor hun flyttede fra barndomshjemmet i Beder, til storbyen for at forfølge sin designdrøm. Gennem 35 år har hun arbejdet med sin drøm hvor mønstre, stoffer og design har fulgt hende døgnet rundt og er blevet hendes livsværk. Birgittes tre døtre og mand er i dag en stor del af firmaet, hvilket understøtter den kærlighed Birgitte har for design og for sit brand.
 
Birgitte Herskind har skabt et brand og et veletableret navn i den danske og udenlandske modeverden, og mærket ’Birgitte Herskind’ har indtaget lande som Danmark, Holland, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Norge og USA med sin nordiske stil og æstetik.